Inscrierea, inregistrarea sau achizitionarea oricarui curs (desfasurat online sau/si la sala) sau produs, precum si utilizarea acestui site, a informatiei si serviciilor oferite sunt reglementate de urmatorii termeni si conditii si de securitatea informatiilor.
Asadar, te rugam sa citesti cu atentie.

Termeni si conditii
In scopul intelegerii conditiilor de utilizare ale site-ului, modalitatii in care se pot accesa informatiile si serviciile oferite, pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a finaliza inscrierea, te rugam sa citesti cu atentie detaliile de mai jos.

Aceste mentiuni, cu titlul de document, toate politicile si procedurile noastre respecta principiile nediscriminarii si ale egalitatii de tratament fata de toate persoanele care le acceseaza, bazat pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, respectand, in acelasi timp, conditiile comerciale agreate prin contract.

Te rugam sa citesti si Politica noastra de confidentialitate si Politica privind utilizarea modulelor cookie inainte de a trece de la o informatie la alta pe site sau a te inscrie. Daca nu esti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile noastre, te rugam sa nu utilizezi website-ul. In cazul in care ai intrebari sau doresti clarificari, te rugam sa ne contactezi la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0765.507.529 sau 0734.218.855 sau prin e-mail, la office@asociatia-phoenix.ro sau comaneanu_maria@yahoo.com.

Continuarea folosirii site-ului semnifica acceptarea acestor termeni si conditii, impreuna cu textele scrise si politicile noastre (Politica de confidentialitate, Politica privind utilizarea modulelor cookie). Impreuna, aceste documente fac parte din contractul dintre tine si Asociatia CCDU-PHOENIX, continand drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.

Prin accesarea informatiilor de pe site sau prin inscrierea pe site, esti de acord cu toate textele scrise si comunicate mai sus, cu cuprinsul lor si accepti faptul ca, cele la care acestea fac referire, au caracter obligatoriu fata de tine. De asemenea, iti iei angajamentul de a respecta prezentul continut al textelor si politicile mentionate.

Asociatia CCDU-PHOENIX isi rezerva dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti termeni si conditii dar si criteriile de securitate a informatiilor. Site-ul nostru va prezenta cea mai recenta versiune a acestora si de aceea te invitam sa il accesezi.
Comenzii tale i se vor aplica termenii care sunt in vigoare la momentul finalizarii ei.

Definitii

Beneficiar
Persoana fizica sau juridica care transmite o comanda de produse si/sau servicii oferite de Asociatia CCDU-PHOENIX.
Utilizator
Persoana fizica ce utilizeaza prezentul site: www.asociatia-phoenix.ro.
Furnizor
Asociatia CCDU-PHOENIX, cu datele de identificare: Asociatia Centrul de Comunicare si Dezvoltare Umana - Phoenix (Asociatia CCDU-PHOENIX), persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Leopardului, Nr. 23B, Sector 5, Cod Fiscal: 30709765, Cont Bancar: RO80BTRLRONCRT0296446901, Banca: Transilvania, reprezentata legal prin: Psiholog Principal Comaneanu Maria-Marinela.
Produse si Servicii
Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Furnizor, Beneficiar.
Comanda
Operatiunea prin care Beneficiarul contacteaza Furnizorul in vederea achizitionarii serviciilor si/sau produselor ce fac parte din oferta Furnizorului, asa cum sunt ele prezentate pe site.
Contract
Actul juridic ce se incheie in momentul in care acceptarea comenzii ajunge de la Furnizor la Beneficiar.

Legislatia contractului
Contractul dintre Furnizorul Asociatia CCDU-PHOENIX si Beneficiar este guvernat de legea romana si va fi interpretat in concordanta cu reglementarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila.

In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Furnizorului Asociatia CCDU-PHOENIX, aceasta clauza reprezentand alegerea conventionala a competentei teritoriale a instantelor judecatoresti in conformitate cu prevederile art. 126 Cod proc. civ.

Drepturile de autor
Structura, programa cursurilor, textele, designul, grafica, materialele audio-video, materialele transmise inainte si/sau dupa fiecare curs, materialele prezentate la curs/cursuri si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.asociatia-phoenix.ro sunt propietatea exclusiva a Asociatiei CCDU-PHOENIX.

Materialul care insoteste cursurile si materialele de informare, se afla sub incidenta drepturilor de autor si protectia legislatiei in vigoare din Romania: Legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.
Astfel, materiale, textele publicate in vederea informarii (pe site, alte surse media) nu pot fi folosite in scopuri comerciale de catre alte persoane. Daca se transforma, combina sau adauga peste resursele oferite de licentiator nu este voie sa se distribuie si/sau comercializeze materialul modificat.

Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site si/sau in cadrul cursurile, inainte si/sau dupa curs, este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea Asociatiei CCDU-PHOENIX.

Utilizatorii acestui site web au urmatoarele drepturi:
- analizarea si examinarea continutului (in limitele impuse de drepturile de autor ale Asociatiei CCDU-PHOENIX si reprezentantului legal al acesteia Psiholog Principal/Supervizor/Formator Comaneanu Maria);

- utilizarea informatiilor publicate, reproducerea, traducerea, numai cu indicarea sursei;

- inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web numai cu acordul Asociatiei CCDU-PHOENIX .

Asociatiai CCDU-PHOENIX isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Serviciile descrise pe acest site sunt valabile numai pentru Asociatia CCDU-PHOENIX si sunt proprietatea ei exclusiva si/sau a reprezentantului legal al acesteia Psiholog Principal/Supervizor/Formator Comaneanu Maria.

Incercarea de orice natura de modificare a imaginii si a informatiilor din site, cu exceptia detinatorului sau legal – Asociatia CCDU-PHOENIX si/sau a reprezentantului legal al acesteia Psiholog Principal/Supervizor/Formator Comaneanu Maria, precum si realizarea de linkuri, fara acordul prealabil al acestora da dreptul unilateral si neechivoc ca Asociatia CCDU-PHOENIX sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Acceptarea Termenilor si a Conditiilor
Odata cu utilizarea site-ului www.asociatia-phoenix.ro se considera ca ai citit, inteles si acceptat Termenii si Conditiile prezentate.
Asociatia CCDU-PHOENIX isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, imbunatati sau intrerupe furnizarea de informatii, produse sau servicii prezentate pe acest site sau oricare din textele incluse pe acest site, fara a informa in prealabil in acest sens.

Asociatia CCDU-PHOENIX isi rezerva dreptul de a modifica, adauga, sterge, completa, actualiza in totalitate sau partial acesti Termeni si Conditii fara un anunt prealabil.

Aceste modificari intra in vigoare in momentul in care sunt publicate pe site-ul www.asociatia-phoenix.ro si se considera a fi acceptate de Utilizator/Beneficiar prin folosirea in continuare a acestui site si/sau finalizarea actiunilor de inscriere, achitare a unui curs/mai multe, a unui produs/produse.