Conditii de returnare a taxei de curs

Conditii aplicate in cazul persoanelor fizice
Conform prevederilor OUG 34/2014, respectam dreptul de a te retrage din contract, respectiv dreptul pe care il ai de a renunta la un serviciu, in termen de 15 zile calendaristice de la efectuarea platii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri.

Perioada de 15 zile calendaristice trebuie sa fie mai mica decat perioada dintre data la care a fost confirmata plata si data la care incep sa se aplice conditiile contractului dintre Furnizor si Beneficiar, anume ziua desfasurarii cursului.

In situatia in care retragerea/renuntarea se face dupa termenul de 15 zile, suma aferenta taxei de curs/cursuri/produs/produse nu se returneaza, locurile la curs fiind limitate iar taxele includ costurile pentru organizarea cursurilor, promovare, onorariul formatorului/formatorilor, realizarea produsului.

In situatia in care nu te-ai putut prezenta la un curs din motive imputabile propriei persoane, suma achitata nu se restituie, indiferent de modalitatea de plata (in rate sau integral). In situatia aceasta poti solicita reprezentantului legal al asociatiei sa aprobe posibilitatea sa participi la un alt curs, cu cost similar celui deja achitat, in perioada/perioadele urmatoare.