Tabara de Dezvoltare Personala pentru Adulti

  • Actualizat: 20/07/2020 - 22:46
Tabara de Dezvoltare Personala pentru Adulti - Psiho Tour
Tabara de Dezvoltare Personala pentru Adulti - Psiho Tour / Asociatia Phoenix
CUM AR FI, CA ÎNTR-O TABĂRĂ, LA FOCUL DIN NOAPTE, SĂ ÎȚI CUNOȘTI POVESTEA NESPUSĂ?

Toţi ne speriem când ordinea cu care ne-am obişnuit dispare. Intrăm în panică atunci când lucrurile cunoscute nu mai sunt aşa cum le ştiam.
Cum ar fi să permiţi schimbarea fără să te opui… fiind în acelaşi timp curios ce va aduce această experiență - nou şi benefic în viaţa ta?

Te invităm la o incursiune în propria fiinţă printr-un modul outdoor de 5 zile în localitatea Vălenii de Munte, județul Prahova…..
în perioada 13-17.august.2018.

Suntem mai mult decât văd ceilalţi şi chiar mai mult decăt vedem noi înşine.
Uneori ceea ce am devenit şi ceea ce suntem sunt două lucruri diferite. A ne cunoaşte în întregime, cu toate părțile noastre, unele mai întunecate, altele mai luminoase, este un proces complex care necesită angajament, implicare şi voinţă. Mai presupune şi a renunţa la ceea ce am învăţat că suntem, prin ochii altora. Este suficient de dificil să recunoaştem, să acceptăm, să schimbăm, să vindecăm.
A fi alături de alţi oameni îţi poate oferi o nouă perspectivă asupra vieţii şi a ta însăşi, te reconfortează prin faptul că simţi spiritul de echipă, te simţi susţinut, înveţi să gestionezi conflicte, înţelegi mai bine care e rolul tău în familia ta, în cercul de prieteni, în societate, poţi spune lucrurile deschis şi sincer, într-o manieră blândă, dar fermă. A deveni eu însumi este un act de evoluţie, de transformare.

Prin exerciţii şi tehnici proiective, imagerie dirijată, prin regresii de vârstă, psihoterapie, psihodramă, metode de dezvoltare personală precum lucrul cu cardurile psihologice, focul și desenul simbolic cu elemente naturale, lucrul cu arhetipurile universale, exprimarea corporală, hipnoză, ne vom propune ca tu să poți:
– să descoperi ce cuvinte au avut impact asupra ta şi a vieţii tale,
– să înţelegi cum au fost rănite sentimentele tale de anumite cuvinte şi care au fost consecinţele,
– să găseşti modalităţi de a ieşi din scenariile pe care le-ai primit: ‘’nu esti suficient de bun’’, ‘’ești aşa fricos’’, ‘’nu eşti important, nu meriţi’’, ‘’întotdeauna plângi’’, sau ‘’nu mai există nimeni ca tine’’, ‘’eşti cel care duce numele familiei mai departe’’,’’fără tine aş fi murit’’,
– să cauţi şi să găseşti, ACUM, cuvinte care să exprime ce ai ţinut ascuns în tine fără să ştii: calităţile, abilităţile, visurile tale, adevărul tău.

PROGRAM:
Activitățile vor fi desfășurate în variantă intensivă, începând cu ora 09:00 și încheindu-se seara între 21:30 - mai târziu.
Diminețile vor începe cu activități de mișcare și conștientizare corporală, cu discuții la final despre stabilirea unei punți de legătură între trupul, mintea și sufletul tău în acordul dat de cadrul minunat al naturii în care se vor desfășura.
După micul dejun, vom continua cu un atelier desfășurat tot în natură și apoi vom porni la o minidrumeție. Vom reveni și vom servi prânzul. Mesele vor fi preparate după preferințele și credințele culinare ale fiecăruia. Doar să ne spuneți și acest detaliu va fi cel mai puțin important.
După prânz vom lua o pauză, de odihnă, de citit sau de lenevit la umbra copacilor din grădina pensiunii sau în sala de piatră cu terasă răcoroasă de la parterul pensiunii. Unii dintre dvs. pot alege să facă plajă pe malul râului de peste drum...Totul după cum veți simți și veți dori; doar suntem într-un cadru în care nimic nu este obligatoriu sau de îndeplinit.
După amiaza ne va întâmpina cu un alt atelier, în cadrul căruia utilizarea tehnicilor anunțate ne vor înlesni o întâlnire concretă cu sufletul nostru și cu sufletele celorlalți. Vom elibera și lăsa acolo, în acel minunat cadru, tot ceea ce avem nevoie și suntem pregătiți în acel moment, să lăsăm în urmă, pentru a dezvălui forțe noi de care nu eram conștienți sau pe care încă nu le accesam.
După asemenea momente, ne vom închide sufletele deschise și descărcate pornind într-o altă drumeție. Natura va fi singura care ne va preda, ghida și susține în acest proces.
La întoarcere vom servi cina și după o altă pauză, ne vom reîntâlni la focul de seară.
În fiecare seară vom lucra la foc, vom spune povești, vom desface ”cufărul cu surprize” și nu vom uita să cântăm și să dansăm.

PREȚ: 1450 lei
Prețul include:
- cazarea pentru cele 4 nopţi (pensiune 3*-unde puteți solicita cazarea și în regim single),
- toate cele 13 mese (pensiune completă),
- atelierele, cursurile și toate materialele necesare desfășurării proceselor și activităților pentru dezvoltare personală.
Se va face intrarea în pensiune miercuri şi vom termina duminică după servirea mesei de prânz.

DURATA: 5 zile , 4 nopţi

PERIOADA:
13.08.2018 - 17.08.2018

Detaliile legate de transport vor fi anunțate după definitivarea înscrierilor.
De asemenea, pentru ca înscrierea să se considere finalizată este nevoie să achitați în avans suma de 450 lei și să completați un formular special de înscriere. Data limită de înscriere și plată a sumei menționate este 14.iulie.2018. Informații legate de acestea le puteți obține scriind un email sau sunând la una dintre persoanele ale cărei date de contact le găsiți mai jos.

DETALII şi ÎNSCRIERI:

Comăneanu Maria
Tel. 0734218855
E-mail: comaneanu_maria@yahoo.com

FACILITATOR și ORGANIZATOR TABĂRĂ:
Din partea Asociației CCDU-PHOENIX
Comăneanu Maria - Psiholog Clinician Principal/ Psihoterapeut Specialist Hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană, Psihodramă, Cognitiv-Comportamentală, Rational-Emotivă, Experiențială/Supervizor psihologie clinică, psihopedagogie specială, Consilier pentru dezvoltare personală, Terapeut medicină energetică, Roata medicinei șamanice, Reiki, Consiliere Spirituală și Transpersonală, Formator.


VĂ AȘTEPTĂM!

*Asociația CCDU-PHOENIX își rezervă dreptul de a-și alege și/sau păstra clienții.
  • 2018 13 Aug
    Cost/pers

    1450 lei

    Locatie

    Prahova - Cerasu

Ai nelamuriri cu privire la desfasurarea cursului?

Pune o intrebare si iti vom raspunde-n cel mai scurt timp