Calatoriile Psiho-Tours sunt un nou concept al calatoriilor de cunoastere personala sau al calatoriilor de dezvoltare personala, dincolo de scopul lor turistic.


Organizator: Comaneanu Maria (Romania)

Psiholog – Psihoterapeut Drd., certificata in metodele psihoterapeutice: psihoterapie transpersonală, consiliere psihoterapeutica cognitiv-comportamentala si rational-emotiva, hipnoză clinica, relaxare si terapie Ericksoniana, psihodrama, psiho-oncologie si metodele terapeutice: reiki gradele I, II, medicina energetica, roata medicinei samanice.

Asociatia CCDU-Phoenix Romania ofera posibilitatea de inscriere in aceste programe inedite de cunoastere si calatorie personala.

Presedintele Asociatiei CCDU-Phoenix Romania, Comaneanu Maria, formeaza grupele de dezvoltare personala din Romania, ele fiind coordonate de organizatorii si formatorii colaboratori.

Programul calatoriilor PSIHO-TOURS va fi anuntat celor care se inscriu, in functie de localitatea/tara in care se desfasoara, cuprinzand in detaliu itinerariul, dar mai ales activitatile de dezvoltare personala care se vor desfasura sub forma atelierelor si seminariilor de grup si individuale.