Politica de preturi si modalitatea de plata
Preturile sunt stabilite in momentul in care cursurile si/sau produsele sunt expuse pe site si includ TVA-ul. Acestea se pot schimba in cazul in care se aplica politica de reduceri (prevazuta pe site) sau daca vor fi modificari semnificative ale cursului de schimb valutar euro-lei.
Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei.

Persoanele care doresc achizitionarea unui curs/mai multe cursuri si/sau produs(e), platind in euro prin transfer bancar, sunt rugate sa solicite datele contului in euro scriind e-mail, la office@asociatia-phoenix.ro sau comaneanu_maria@yahoo.com.
In cazul platii online cu cardul bancar asociat unui cont in Euro, conversia va fi realizata in mod automat de catre banca emitenta la cursul de schimb afisat de aceasta in ziua respectiva.

Asociatia CCDU-PHOENIX isi rezerva dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor erori sau defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor listate pe www.asociatia-phoenix.ro. Situatiile nefericite in care preturile sunt afisate intr-un mod eronat sau reducerile sunt atribuite incorect, vor fi solutionate dupa caz prin anularea comenzilor sau modificarea manuala a acestora.

Incheierea si durata contractului
Data efectuarii platii integrale sau data achitarii avansului (la cursurile la care este stabilita aceasta modalitate de plata), reprezinta data intrarii in vigoare a contractului si produce efecte pana la indeplinirea integrala a tuturor obligatiilor contractuale.

Asociatia CCDU-PHOENIX isi rezerva dreptul de a nu accepta anumite comenzi, precum si dreptul de a-si selecta clientii fara a oferi justificari sau explicatii suplimentare.

Contractul incheiat cu Asociatia CCDU-PHOENIX poate fi transferat/cesionat de catre titularul acestuia unei terte persoane, aceasta obligandu-se sa ne trimita datele personale si confirmarea prin e-mail, la office@asociatia-phoenix.ro sau comaneanu_maria@yahoo.com.

Incetarea contractului
Contractul inceteaza si in una dintre urmatoarele situatii:
  1. prin acordul partilor;
  2. la sfarsitul perioadei pentru care a fost incheiat;
  3. in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora;
  4. in cazul decesului beneficiarului;
  5. prin efectul legii sau in cazul unei hotarari judecatoresti definitive;
  6. prin rezilierea contractului de catre Beneficiar/Furnizor, conform prevederilor de mai sus


Modalitati de plata
Plata se contravalorii serviciilor si/sau produselor oferite de Asociatia CCDU Phoenix se poate face astfel:

Online, cu cardul prin platforma procesatorului de plati PayU.
DE RETINUT! Procesarea datelor cardului dumneavoastra se face exclusiv prin intermediul PayU. Asociatia CCDU Phoenix nu solicita si nu stocheaza aceste date.

Prin transfer bancar in contul:
Asociatia CCDU-PHOENIX
Sediul: Str. Leopardului, nr. 23 B, sector 5, Bucuresti
Cod fiscal: 30709765
IBAN: RO80BTRLRONCRT0296446901
Banca Transilvania

Poti utiliza aplicatia de internet banking a bancii tale pentru a efectua plata, exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit. Plata se efectueaza in conditii de siguranta maxima, prin sistemul tau de internet banking.

Ordin de plata
Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de Asociatia CCDU-PHOENIX pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda.
Nu avem cont de Trezorerie.

In numerar
Platile in numerar sau cu cardul se vor face in lei.
Plata in numerar se face integral sau in rate (in functie de curs si modalitatea specifica de plata a acestuia, afisata pe pagina de site), la sediul Asociatiei CCDU-PHOENIX (Str. Leopardului, Nr. 23 B, Sector 5, Bucuresti sau la sediile punctelor de lucru, salilor de curs).

Persoanele care doresc sa efectueze plata unuia sau mai multor cursuri ori produse in euro, sunt rugate sa solicite datele contului in euro printr-un e-mail la office@asociatia-phoenix.ro sau comaneanu_maria@yahoo.com.

Confirmarea de inscriere finala la unul sa mai multe cursuri si/sau livrarea produsului/elor se face automat, prin email, dupa confirmarea platii contravalorii proformei emise.
De asemenea, statusurile comenzilor plasate sunt disponibile si pot fi vizualizate in orice moment accesand pagina "Contul meu". Autentificarea in aceasta pagina devine posibila dupa finalizarea comenzii si definirea parolei contului, conform indicatiilor primite pe email.