Achizitionarea unui curs

Incepand cu data la care ati efectuat inscrierea si, implicit, vi s-a confirmat plata, veti primi informatii despre perioada de desfasurare a activitatii/cursului/cursurilor prin mijloacele de comunicare indicate in formularul de inscriere, respectiv adresa de email si/sau numarul de telefon.
Activitatea/activitatile, cursul/cursurile se vor desfasura in perioada mentionata pe pagina specifica acestora din site.

Daca achizitionezi un curs/mai multe cursuri pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale in scopul livrarii produselor, ale serviciilor si ale informatiilor cerute.
Pentru a achizitiona si participa la un curs/mai multe cursuri, este nevoie de inregistrarea informatiilor tale in baza noastra de date, astfel incat sa putem pastra legatura cu tine.

Inscrierea este conditionata de completarea formularului de inscriere prin care se cere sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele din actul de identitate, codul numeric personal, seria si numarul buletinului de identitate, prenume parinti, profesia/functia, adresa e-mail si optiona, numarul de telefon la care poti fi contactat(a).

In cazul personalor juridice, inscrierea este conditionata de completarea urmatoarelor date: denumire cabinet/institutie, numar Reg comertului/an, CIF, adresa..

In situatia in care una sau mai multe informatii dintre cele solicitate in formularul de inscriere se schimba, te rugam le modifici in sectiunea "Setari" ale contului tau, sau sa ne anunti printr-un mail la una din adresele office@asociatia-phoenix.ro / comaneanu_maria@yahoo.com.
Pentru a raspunde solicitarilor tale, veridicitatea acestor informatii este importanta. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente sau indicate gresit, se poate anula inscrierea, din cauza faptului ca nu putem contacta cursantul.
Inainte de a finaliza inscriea, te rugam sa citesti cu atentie detaliile si specificatiile: curs, formator, adresabilitate, certificare, documente necesare inscrierii, tematica curs, program, taxa de curs, loc de desfasurare, modalitate de desfasurare, afisate pe pagina fiecarui curs/produs.