despre noi 1
Cine suntem

Asociatia Centrul de Comunicare si Dezvoltare Umana-Phoenix
CCDU-PHOENIX

... este o organizatie neguvernamentala, persoana romana de drept privat, apolitica, independenta, non-profit, cu un patrimoniu distinct si autonom, sediu si organe de conducere, administratie si control potrivit prevederilor prezentului statut si actului de constituire, in baza Ordonantei de Guvern nr. 26/2000.

Misiunea / Obiectivul asociatiei este oferirea de ajutor umanitar si servicii sociale, psihologice, psihiatrice, juridice, financiare persoanelor, familiilor, grupurilor sociale si comunitatilor aflate sau nu in situatii de dificultate sau de marginalizare/excluziune sociala.

Scopul principal este imbunatatirea calitatii vietii pentru persoanele si grupurile aflate in situatii de risc social, precum si organizarea si dezvoltarea unor structuri de servicii socio-medicale si structuri ale economiei sociale viabile, care sa vina in intâmpinarea nevoilor tuturor categoriilor de persoane aflate sau nu in situatie de excluziune sociala.

Autorizatii

Furnizor formare profesionala

Colegiul Psihologilor

Furnizor de Formare Profesionala autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania nr. autorizatie RF-II-119