Credite profesionale: 20
Durata: 20 ore

Calendar desfasurare

  • 2019 Iun 08
    Cost/pers

    450.00 lei

    Locatie

    BUCURESTI - Sector 3

Interventie, asistenta, consiliere personala si psihologica

INTERVENTIE, ASISTENTA, CONSILIERE PERSONALA SI PSIHOLOGICA

Cursul poate fi desfasurat in urmatoarele variante:

- formare profesionala continua cu 20 credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania valabile pentru toate specialitatile psihologiei, conform autorizatiei nr. 10 din 19.02.2016 (desfasurat pe parcursul a 2 zile de curs + 4 ore de supervizare si coordonare in utilizarea materialelor, tehnicilor si instrumentelor predate la curs), si

- formare profesionala continua cu 60 credite acordate de Colegiul Psihologilor din Romania valabile pentru toate specialitatile psihologiei, conform autorizatiei nr. nr. 7 din 23.10.2015 (desfasurat pe parcursul a 7 zile de curs + 4 ore de supervizare si coordonare in utilizarea materialelor, tehnicilor si instrumentelor predate la curs).

Nu este un curs de formare profesionala complementara, deci nu acorda absolventilor de psihologie dreptul de a practica in specialitatea consiliere psihologica (pentru care este nevoie sa finalizeze un master in domeniul consilierii psihologice sau o formare profesionala complementara de cca. 2 ani, autorizata de Colegiul Psihologilor din Romania; a se studia si intelege legislatia psihologilor).

Se va sustine pe tot parcursul anului la o data ulterioara definitivarii formarii grupei si de comun acord cu participantii. De asemenea, poate fi sustinut in orice localitate, cu conditia formarii unei grupe de minim 15 cursanti (pentru alte localitati decat Bucuresti, la taxa cursului se va adauga un cost suplimentar minim de deplasare, variabil in functie de localitate si nr. de participanti).

ADRESABILITATE:

Cursul este adresat psihologilor cu drept de libera practica acordat de catre Colegiul Psihologilor din Romania in regim de supervizare/autonom/specialist, psihologilor ce activeaza in domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei, psihopedagogiei speciale, consilierii scolare, consilierii psihologice, studentilor /masteranzilor /absolventilor facultatilor cu profil psihologie, psihopedagogie speciala, pedagogie, asistenta sociala, sociologie care doresc sa isi aprofundeze cunostintele.

Cursul poate fi urmat si de consilierii pentru dezvoltare personala (in mod special - absolventi ai facultatii de psihologie) si coachi (in mod special - absolventi ai facultatii de psihologie), alti participanti.

CERTIFICARE:

Este un curs de formare continua profesionala, astfel, ca la final, se acorda:

* CERTIFICAT AUTORIZAT Colegiul Psihologilor din Romania – cu 20/60 credite profesionale valabile pentru toate specialitatile psihologiei

* Studentii care nu sunt inca atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania sau studentii de la alte specialitati, vor primi ADEVERINTA de participare 30/60 ore din partea ACCDU – Phoenix (care poate fi folosita ca certificat de practica, in baza acelor activitati practice ale cursului) 

* Ceilalti participanti care sunt absolventi, dar nu sunt atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania vor primi DIPLOME DE PARTICIPARE din partea ACCDU – Phoenix.

Cursul se desfasoara interactiv, avand ca principale scopuri: integrarea elementelor teoretice si practice prin intelegerea importantei atitudinii si stilului propriu terapeutic, dobandirea abilitatilor practice de lucru a diferitelor tehnici si metode de lucru in procesele de interventie, asistenta si consiliere personala si psihologica.


Se ofera:

Mapa cu suport de curs
Materiale de lucru
Format electronic al cursului si al mai multor materiale teoretice
Scale, teste, fise de evaluare

ADRESA SALII: se va anunta participantilor dupa incheierea inscrierilor.


MODALITATE DE INSCRIERE: 

Pentru inscrieri solicitati FORMULARUL SPSECIAL DE INSCRIERE la adresa de email: comaneanu_maria@yahoo.com (detalii telefonice la 0734218855 Comaneanu Maria-Luni-Vineri, orele 09.30–18.00).

COST:
- 500 ron pentru psihologii acreditati care aleg varianta cursului autorizat cu 20 credite CPR,
- 450 ron pentru studenti, cadrele didactice si alti specialisti care nu doresc diploma CPR,

- 1500 ron pentru psihologii care aleg varianta cursului autorizat cu 60 credite CPR,
- 1450 ron pentru studenti, cadrele didactice si alti specialisti care nu doresc diploma CPR.

Se acorda reducere de 10% persoanelor care au mai participat la alte cursuri ale asociatiei.
Inscrierea se considera confirmata abia dupa achitarea sumei de 200 ron din costul integral al cursului. Dupa efectuarea platii va rugam sa transmiteti e-mail. Restul sumei se achita in prima zi a cursului, atunci cand are loc inmanarea mapei cu documentatia de curs, materialele de lucru.
! Daca acest curs se va amana pe motivul neconstituirii grupei (lucru transmis cu cel puţin 5 zile inainte) si nu doriti sa asteptati pana la formarea grupei, suma achitata va fi restituita dupa ce veti trimite: nr. de cont, numele/prenumele titularului, cnp-ul/datele instituţiei.

Plata se face cu specificatia: „Interventie Bucuresti” pentru:
Asociatia CCDU-Phoenix
Sediul: Str. Leopardului nr. 23 B, sector 5, Bucuresti
CIF: 30709765
Contul bancar: RO80BTRLRONCRT0296446901
Banca Transilvania


COORDONATOR CURS:

Psiholog clinician principal/ Psihopedagog principal/Psihoterapeut specialist/Supervizor psihologie clinica si psihopedagogie speciala - Comaneanu Maria

Psihopedagog specialist, Supervizor psihopedagogie speciala, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Logoped, Management Educational, Coordonator Centrul Logopedic Interscolar, Director Centru de Resurse si Asistenta Educationala - Bianca Boruga

Invitaţi Speciali: practicieni din domeniul psihologiei generale, clinice, scolare, psihopedagogiei speciale, psihoterapiei s.a.

*Asociatia CCDU-PHOENIX isi rezerva dreptul de a-si alege si/sau pastra clientii.
NA
Nagy Andrea 08-05-2020

Buna ziua, As dori sa va întreb legat despre acest curs, si mai exat unde va avea loc si in ce perioadă, cât costa?

Maria Comaneanu
Maria Comaneanu09-05-2020

Buna ziua! In contextul informatiilor detinute pana in prezent despre evolutia pandemiei SARS-CoV-2 si despre criteriile de reluare a activitatile care impun interactiunea „fata in fata”, Asociatia CCDU-Phoenix a decis reluarea doar a modulului 2 al acestui curs-TEHNICI SI TESTE PSIHOMETRICE SI PROIECTIVE - 23 mai 2020, prin desfasurarea lui in mediul on-line și a cursului SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING (Modul 1 05-07 iunie 2020). Detaliile le veti gasi pe paginile acestor cursuri.
! In functie de evolutia situatiei, aceasta masura poate suferi modificari astfel incat, imediat ce vom putea relua in conditii de siguranta cursurile la sala, vom restabili modalitatea de desfasurare a acestuia atat in Bucuresti cat si in alte localitati ale tarii.

Ai nelamuriri cu privire la desfasurarea cursului?

Pune o intrebare si iti vom raspunde-n cel mai scurt timp