Asistența Psihologică și Terapia Suportivă în Tulburarea Emoțională On-Line
Sunt acceptate cardurile "Prima de cariera didactica" Pluxee (Sodexo)
Ce trebuie sa stii
-
Cursul este autorizat de Colegiului Psihologilor din România
-
Cursul se susţine în sistem ONLINE, conform dispoziției președintelui Colegiului Psihologilor din România nr. 14 din 30 martie 2020.
-
Cele 10 credite profesionale sunt valabile pentru toate specialităţile psihologiei
-
Diplomele eliberate de Colegiul Psihologilor, diplomele de participare si adeverintele vor fi trimise doar pe mail in format scan/pdf/png/jpg
Alte sesiuni ale acestui curs
-
2024 Noi 10Cost/pers
330.00 lei
LocatieONLINE
Unde
Online prin platforma ZoomCand
05 Oct 2024Credite
10 credite profesionaleDurata
10 orePret
330 leiProgram
Vinerea- se vor transmite pe email materialele folosite pentru aplicațiile practice, astfel încât să aveți posibilitatea de a le descărca, printa, studia și urma pașii care vi se vor indica.
Sâmbătă (05.10.2024) sau Duminică (10.11.2024) - vom începe susținerea cursului on-line în intervalul: 9,15 - 16,30 (pauza mare va fi de doar 30 min. și se va stabili de comun acord).
Inscriere
Înscrierea se realizează completând formularul de înscriere din link:
https://forms.gle/PMK82htEN6Wg49Uu7
Ulterior veţ primi detaliile legate de plată, cont, desfăşurare.
Înscrierea se consideră confirmată abia după efectuarea plăţii.
Email: asociatia.phoenix.22@gmail.com
Telefon pentru detalii şi informaţii: 0734218855
INSTRUCȚIUNI CURS ONLINE
Cursul se derulează online, în format webinar, în timp real, folosindu-ne de platforma online ZOOM: zoom.us.
PAȘII DE ÎNSCRIERE
1. Vă înscrieți completând formularul de înscriere accesând link-ul formularului google: https://forms.gle/PMK82htEN6Wg49Uu7
2. Înscrierea se consideră confirmată după transmiterea formularului de înscriere completat și efectuării plății în unul din conturile de mai sus.
Dovada de plată o puteți trimite pe adresa de email: asociatia.phoenix.22@gmail.com.
3. Link-ul de acces în aplicația ZOOM se va transmite pe adresa dvs. de email cu are v-ați înscris, înainte de începerea cursului, în dimineața zilei de curs, la ora 09.00.
Intrați pe link-ul respectiv și vă înscrieți cu numele și adresa de e-mail. Este de preferat să vă descărcați aplicația pe calculator / laptop.
În ziua și la ora începerii intrați în direct accesând link-ul respectiv, dar după ce ați testat funcționalitățile audio-video.
! Mențiunile tehnice, programul, detaliile organizatorice, datele contului și specificațiile legate de plată, vor fi transmise odată cu formularul de înscriere.
Invitați Speciali: asociația formatoare poate invita practicieni din domeniul psihologiei generale, clinice, școlare, psihopedagogiei speciale, psihoterapiei, consilierii pentru dezvoltare personală s.a.
Pret si beneficii
PREŢ
(pentru sustinerea On-Line)
- 330 ron (credite);
- 300 ron (fără credite);
- 300 ron (persoană în grup de min. 10, cu credite);
- 270 ron (persoană în grup de min. 10, fără credite).
Adresabilitate
Ø cursul se adresează tuturor psihologilor care au drept de liberă practică (sau urmează să îl obțină) la Colegiul Psihologilor din România, dar și altor persoane interesate de perfecționare profesională;
Ø cursul se încadrează în pregătirea continuă profesională a celor care au obținut specializarea/calificarea profesională de consilier pentru dezvoltare personală, consilier vocațional, consilier pentru orientarea în carieră, coach, a celor care sunt cadre didactice, consilieri școlari, psihopedagogi, pedagogi, asistenți sociali, terapeuți, tuturor celor care sunt interesați de metode și tehnici de evaluare, cunoaștere și asistare a clientului în procesul de dezvoltare personală și profesională, de consiliere, terapie și psihoterapie;
Ø este recomandat studenților/ masteranzilor la facultățile de psihologie, pedagogie, psihopedagogie, sociologie, asistență socială sau cu orice profil socio-uman, oferindu-le informații și materiale noi și interesante.
CERTIFICARE
DIPLOMELE ELIBERATE DE COLEGIUL PSIHOLOGILOR, DIPLOMELE DE PARTICIPARE, ADEVERINŢELE VOR FI TRIMISE DOAR PE MAIL (în format scan/pdf/png/jpg).
La finalul acestui curs se acordă:
CERTIFICAT AUTORIZAT de Colegiul Psihologilor din România – cu 10 credite profesionale, recunoscute pentru toate specialitățile psihologiei (conform noilor reglementări ale Colegiului Psihologilor, diplomele vor fi transmise pe email și vor avea semnătura electronică a președintelui Colegiului Psihologilor, având aceeași valabilitate ca și diploma în format letric)
DIPLOMĂ SPECIALĂ de participare la curs de perfecționare profesională continuă, necesar la dosarul personal pentru cadrele didactice
ADEVERINȚĂ de participare pentru studenți/masteranzi (aplicația practică putând fi folosită ca certificare de practică la facultate)
DIPLOMĂ DE PARTICIPARE pentru consilieri pentru dezvoltare personală, consilieri vocaționali, coach, consilieri pentru orientarea în carieră și alți participanți
Tematica
1. Personalitatea umană: componente şi dezvoltare.
2. Afectivitatea- aspect fundamental al personalităţii.
3. Atașamentul.
4. Piramida nevoilor.
5. Creierul emoțional: noile teorii neuro-biologice ale emoțiilor. Legătura dintre emoţie şi comportament.
6. Abuzul şi trauma.
7. Tulburarea emoțională, Tulburările de afect, Tulburarea de personalitate.
8. Intervenția, asistența psihologică şi terapia suportivă:
8.1. Teste proiective cu scop de evaluare, testare: Desenul Omulețului, Casei, Familiei; Test proiectiv – interpretare de simboluri; Testul povestirii tematice.
8.2. Exerciții de respirație şi tehnici de calmare şi liniștire - tehnici de centrare şi ancorare: Recunoaşterea şi denumirea emoţiilor umane- Joc de rol; Execiţii de respiraţie folosite în partea de centrare şi ancorare; Exerciţiu de purtat o conversaţie cu cine este în stare de stres acut.
8.3. Meditaţia cu scop de vindecare: Exerciţiu de meditație - De vorbă cu copilul meu interior; Exerciţiu de meditație - Într-o lume perfectă.
**Ateliere de aplicații practice în proporție de 90 %.
Aplicațiile practice și desfășurarea interactivă, au ca principal scop integrarea elementelor teoretice și practice prin înțelegerea importanței aplicării acestor instrumente după parcurgerea unui proces de autoadministrare și autocunoaștere.