Calendar desfasurare

  • 2019 Ian 10
    Cost/pers

    450.00 lei

    Locatie

    BUCURESTI - Sector 1

Consilierea transpersonala

De la teoria la practica holistică.

WORKSHOP de 2 ZILE

BUCUREŞTI – 2019

450 lei/persoană

Acest workshop este unul de dezvoltare personala si profesionala, la care poate participa orice persoană interesată

WORKSHOPUL are ca scop prezentarea Consilierii Transpersonale, rezultată din MODELUL dat de Mişcarea Transpersonală, care pentru mai multe decenii se dezvoltă în diferite domenii ale cunoașterii, în special în psihologie și pedagogie, medicină și etno-psihiatrie, antropologie și arte, devevnind o nouă mișcare de gândire.

Consilierea Transpersonală este adresată TUTUROR PERSONAELOR CU STUDII SUPERIOARE FINALIZATE, din orice domeniu, celor care funcţionează în relaţiile de vindecare şi de îngrijire chiar dacă nu sunt medici sau psihologi, celor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul terapiilor alternative, complementare, integrate, consilierilor pentru dezvoltare personală, celor care doresc să experimenteze și aprofundeze abordarea transpersonală.

La finalul workshopului, se acordă:
DIPLOMĂ DE PARTICIPARE pentru toţi participanţii.

Viziunea Consilierii Transpersonale:
este o viziune asupra lumii intregi, “originale”, în conformitate cu cea minerală, vegetală, animală și umană, lumea subtilă a spiritului, cu Divinitatea care există în ele și fiecare pentru celălalt. Viziunea este integrală, pentru stabilirea unei noi științe și o nouă epistemologie bazată pe stăpânirea experienței interioare, prin participare și schimb. De asemenea, are în vedere lucrul cu cele mai bune calităţi umane, cum ar fi: iubirea, compasiunea, conștientizarea, responsabilitatea, încrederea, acceptarea.
Această abordare globală nu înseamnă a face un pic din tot ceea ce mulţi cred și un set de tehnici integrate, ci mai degrabă de a avea o perspectivă cuprinzătoare. Un aspect exprimat este prin modul de a face, de a recunoaște și de a învăța să realizeze potențialul creativ, de spargere a evoluției pe care fiecare eveniment, criză, simptom, problemă sau suferință o conține în sine.

Consilierea Transpersonală este o disciplină psiho-spirituală, un modelul teoretic și un sistem de operare, bazat pe filosofia perenă a tradițiilor spirituale antice și susținută de cele mai recente descoperiri ale noii ştiinţe, de cercetare privind stările de conștiință.

Conținutul prin care Consilierea Transpersonală acționează este fenomenologia stărilor de conștiință din interior prin experiențe participative. Conceptul de “conștiință din interior prin experiențe participative” defineşte un set de experiențe personale cum ar fi: sentimente, stari de spirit, emoţii, dorințe, nevoi, gânduri, amintiri, imagini, intuiții, experiențe transpersonale ca percepții extra- senzoriale, experiențe spirituale, mistice, viziuni arhetipale, vise mitologice, revelații, înțelegeri, deschiderei ale inimii, stări non – ordinare ale conștiinței, experienţe aproape de moarte, etc.

Consilierea Transpersonală este mai presus de toate o călătorie care însoțește individul cu el însuşi, oferind oportunități și instrumente pentru a se schimba și a gestiona transformarea.

Asociația CCDU-Phoenix își rezervă dreptul de a-și alege și/sau păstra clienții; Asociația CCDU-Phoenix are dreptul profesional de a face participanților recomandarea suspendării sesiunilor de grup și urmării unor sesiuni de terapie individuală (terapeutul și începerea terapiei sunt la alegerea clientului).

Vă aşteptăm să participaţi la ceea ce este Nou şi propria voastră Transformare!
Ai nelamuriri cu privire la desfasurarea cursului?

Pune o intrebare si iti vom raspunde-n cel mai scurt timp