Asociatia CCDU-Phoenix, trateaza cu responsabilitate protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal si aplica cu strictete legislatia in vigoare. Din data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor cu caracter personal (GDPR). De aceea va rugam sa analizati solicitarea noastra privind protectia datelor dvs. Regulamentul general privind protecţia datelor include urmatoarele drepturi pentru persoane fizice: dreptul la informare, la rectificare, la stergere a datelor, la restrictionarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, la opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv profilarea.
Din perspectiva Regulamentului, procesam doar datele cu caracter personal pe care institutiile mentionate le solicita si noi, impreuna cu dumneavoastra le stabilim pentru a le stoca. Utilizarea si procesarea datelor dvs. personale, a adresei de email vor fi in evidente necesare eliberarii actelor de finalizare a activitatilor specifice de formare profesionala.
De asemenea, acestea vor mai putea fi folosite pentru ca dvs. sa primiti in continuare informatii cu privire la ultimele activitati, diverse materiale care sa va sprijine in evolutia profesionala si personala, informatii referitoare la urmatoarele activitati, seminarii, workshopuri si cursuri.

Nota de Informare Privind Protectia Datelor Personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice Asociatia CCDU-Phoenix administreaza in condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Sunteţi obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare evidentelor interne specifice activitatilor cabinetului psihologic. Refuzul dvs. determina neacceptarea oferirii serviciilor in cabinetul psihologic.
Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre noi şi sunt comunicate numai institutiilor abilitate.
Prin aceasta “Politica de confidentialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.asociatia-phoenix.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre cabinetul nostrui psihologic, dar si de catre partenerii nostri (retele de publicitate, asociatii, institutii de profil). “Politica de confidentialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet.

Asociatia CCDU-Phoenix respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica.
Am dezvoltat astfel aceasta “Politica de confidentialite” cu scopul de a va informa asupra modului in care www.asociatia-phoenix.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.
Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta “Politica de Confidentialitate”. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii.
Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Subscrisa Asociatia Centrul de Comunicare si Dezvoltare Umana - Phoenix (www.asociatia-phoenix.ro), persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Leopardului, Nr. 23B, Sector 5, avand Cod Fiscal 30709765, Cont Bancar RO80BTRLRONCRT0296446901, Banca Transilvania, autorizata de Colegiul Psihologilor din Romania, Ministerul Educatiei din Romania, Autoritatea Nationala pentru Calificari din Romania, si reprezentantul sau legal prin: Psiholog Principal Comaneanu Maria, trateaza cu responsabilitate protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal si aplica cu strictete legislatia in vigoare, in conformitate cu Regulamentul European 679/2016 (GDPR).

ASOCIATIA CCDU-PHOENIX
Sediul: Str. Leopardului, Nr. 23 B, Sector 5, Bucuresti
CIF: 30709765
Contul Bancar: RO80BTRLRONCRT0296446901
Banca: Transilvania

Prin comunicarea datelor cu caracter personal, persoanele vizate isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Asociatiei CCDU-PHOENIX, cu scopul informarii cursantilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, organizarea cursurilor, anuntarea evenimentelor conexe si prezentarea ofertelor.

Datele cu caracter personal colectate si prelucrate nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Asociatia CCDU-PHOENIX are obligatia de a dezvalui datele in temeiul legislatiei in vigoare.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal sl reprezinta - prelucrare pe baza de consimtamant (Art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulament).
Va informam ca destinatarii datelor dvs. cu caracter personal sunt angajatii subscrisei, colaboratorii acesteia precum și autoritatile statului si ca intentionam transferarea acestor date catre organizatiile competente privitor la acreditarea, avizarea si certificarea dvs. profesionala odata cu inscrierea dvs. intr-un program de formare desfasurat de catre asociatia noastra.

Regulamentul general privind protectia datelor include urmatoarele drepturi pentru persoane fizice: dreptul la informare, la rectificare, la stergere a datelor, la restricționarea prelucrarii, la portabilitatea datelor, la opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, la telefon 0734218855/0765507529, e-mail: comaneanu_maria@yahoo.com/office@asociatia-phoenix.ro. In baza art. 13 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI/ 27 aprilie 2016, incepand cu 25 mai 2018 va informam ca vom colecta si prelucra datele dvs. cu caracter personal: nume si prenume, adresa de email, numar de telefon, etc.

Daca ai mai putin de 18 ani, este nevoie sa anunti tutorele despre acestea.

In situatia in care va veti retrage consimtamantul, datele dvs. vor fi sterse din baza de date ai nu veti mai primi informarile noastre.
In calitate de persoana juridica autorizata de catre Colegiul Psihologilor din Romania, Ministerul Educatiei din Romania, Autoritatea Nationala pentru Calificari din Romania, din perspectiva Regulamentului, procesam si datele cu caracter personal pe care institutiile mentionate le solicita si noi, impreuna cu dvs. le stabilim pentru a le stoca. Utilizarea si procesarea datelor dvs. personale, a adresei de email vor fi in evidente necesare eliberarii actelor de finalizare a activitatilor specifice de formare profesionala. Astfel, va informam ca, pentru a vi se elibera diplomele/certifiatele de absolvire emise de catre Colegiul Psihologilor din România (CPR)/Ministerul Educaţiei (ME)/Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), este necesara prelucrarea si menținerea in evidenta a datelor dvs. cu caracter personal. In situatia in care va retrageti consimtamantul exista riscul de a nu ne mai putea desfasura activitatea profesionala de eliberare a acestor acte, in conditiile legii.
De asemenea, aceste date vor mai putea fi folosite pentru ca dvs. sa primiti in continuare prin intermediul e-mail-ului, telefonului informatii cu privire la ultimele activitati, trimiterea de buletine informative („newsletters”), invitatii la evenimente organizate de Asociatia Centrul de Comunicare si Dezvoltare Umana - Phoenix si Psiholog Comaneanu Maria, desfasurarea de activitati de promovare cu caracter comercial, diverse materiale care sa va sprijine in evolutia profesionala si personala.

Politica de confidentialitate
Asociatia CCDU-PHOENIX va stabili masuri tehnice si procedurale, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor dvs. cu caracter personal prelucrate; va preveni utilizarea sau accesul neautorizat si va preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal, in conformitate cu legislatia in vigoare.