Calendar desfasurare

  • 2021 Feb 05
    Cost/pers

    2700.00 lei

    Locatie

    ONLINE

  • 2020 Noi 27
    Cost/pers

    2700.00 lei

    Locatie

    ONLINE

  • 2020 Iun 12
    Cost/pers

    3800.00 lei

    Locatie

  • 2020 Iun 05
    Cost/pers

    3900.00 lei

    Locatie

    BUCURESTI - Sector 1

  • 2020 Mai 08
    Cost/pers

    4400.00 lei

    Locatie

    BUCURESTI - Sector 4

  • 2019 Apr 06
    Cost/pers

    4300.00 lei

    Locatie

    BUCURESTI - Sector 1

Specialist in Activitatea de Coaching

CURS SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING - integral ON-LINE- 3 luni
MODUL 1 - 05-06.02.2021
MODUL 2 - 5 - 02-05.2021 (stabilite de comun acord cu participantii)
EXAMEN - 05.2021
3 Module Pregatire Teoretica + 2 Sesiuni Intervizare de Grup +Sesiuni de Supervizare Individuala - pe parcursul a  3 LUNI
OFERTA DE PRET - SESIUNEA FEBRUARIE-MAI 2021:
- 2700 ron (daca se achita integral pana pe data de 11.01.2021)
- 3000 ron  (daca se achita in 2 rate pana la data inceperii cursului, astfel: prima rata pana pe 11.01.2021 şi a doua pana pe 25.01.2021)
- 3.300 ron (daca se achita in perioada 25-29.01.2021)

INSCRIERE:
Inscrierea se realizeaza la adresa de email: comaneanu_maria@yahoo.com. Detalii si alte informatii pe email sau la tel. 0734218855 Comaneanu Maria-Luni-Vineri, orele 09.30–18.00).
CERTIFICARI:
* CERTIFICAT DE LIBERA PRACTICA - COACH, AVIZAT DE A.N.C.** CERTIFICAT ICBCH - INTERNATIONAL CERTIFICATION BOARD OF CLINICAL HYPNOTHERAPISTS (8 ore de pregatire continua) ***BIBLIOTECA COACHING GRATUITĂ (CARTI, MATERIALE, VIDEO)
Cursul se deruleaza online, in format webinar, in timp real, folosindu-ne de platforma online ZOOM: zoom.us.

CURSUL DE COACH ESTE O SPECIALIZARE/RECALIFICARE PROFESIONALA PENTRU TOTI ABSOLVENTII DE STUDII SUPERIOARE
Cursul se regaseste in Catalogul SICAP la Cod SEAP-CPV: 80530000-8 - Servicii de formare profesionala (Rev.2)

AUTORIZARE:

Cursul SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING este un curs de specializare profesionala, autorizat de Autoritatea Nationala a Calificarilor Profesionale A.N.C. (fost CNFPA) si recunoscut U.E. La sfarsitul acestuia participantii vor primi un Certificat de absolvire de Competenta Profesionala pentru ocupatia de Specialist in Activitatea de Coaching (cod COR 242412), avand antetul Ministerului Muncii, Ministerului Educatiei Nationale si international prin Conventia de la HAGA. Certificatul de absolvire este recunoscuta atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana.
Prezentul certificat este insoţit de un Supliment descriptiv in care se regasesc unitaţile de competenţa specifice cursului.

Astfel, conform autorizatiei emise de catre ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari Profesionale din Romania, care reglementeaza si coordoneaza cadrul general al educatiei si formarii profesionale continue a adultilor), certificatele finale de absolvire pentru ocupatia: Specialist in Activitatea de Coaching - cod COR 242412, vor fi eliberate de Asociatia CCDU-Phoenix ca furnizor de formare profesionala, dupa finalizearea activitatii de formare profesionala si sustinerea unui examen final in fata Comisie delegate de ANC.

Specialistul in activitatea de coaching poate lucra in mod independent, ca persoana fizica autorizata, sau ca angajat al unor organizatii sau institutii cu domenii variate de activitate.

CE ESTE COACHING-ul:

COACHING-ul (termen provenit din engleza: antrenare sau antrenament) este o forma de dezvoltare personala si profesionala in care o persoana denumita coach, sprijina o alta persoana in realizarea unui obiectiv personal sau profesional concret furnizandu-i recomandari, formare si indrumare. Astfel, coachul este un facilitator al schimbarii prin care trece clientul din starea actuala catre cea dorita (o viata implinita, o mai buna performanta, etc.).

In Romania, coachingul a devenit foarte bine cunoscut in ultimii ani.
Exista multe tipuri sau sisteme de coaching – si se poate spune ca fiecare coach are propria sa cale de a-si conduce clientul catre telurile pozitive pe care acesta si le-a stabilit. Exista coaching eclectic, coaching specific - neuro-semantica, coaching sistemic, focusing, etc. - sau coaching informal, de exemplu coachingul bazat pe principii spirituale.

Astfel, sunt intalnite formele:

1. Business Coaching: “executive”, “corporate”, “career”, “leadership” coaching etc., adresat cresterii performantei in plan profesional - de la abilitati de comunicare la cele manageriale, de branding personal si multe altele.

2. Life Coaching: se adreseaza vietii personale, acolo unde oamenii vor sa sa-si defineasca mai bine obiectivele, sa-si identifice blocajele, sa aiba mai multa incredere in fortele proprii si sa gaseasca cele mai bune solutii. Printre acestea mai putem enumera: dezvoltarea capacitatii de a stabili relatii mai bune, de a ajunge sa comunice eficient, sa isi stabileasca obiective de lucru cu sine pentru a atinge un echilibru, o autocunoastere de sine, autocontrol, sanatate etc.

Coachingul are ca si principiu de baza convingerea ca orice om are in el toate resursele necesare atingerii obiectivelor benefice pe care si le poate propune. ”Nu se bazeaza pe conceptul de personalitate, asa cum este el formulat de psihologia academica, si considera ca acest concept - desi are anumite beneficii - limiteaza viziunea asupra fiintei umane si asupra accesului la potentialul ei imens, dintre care o parte este, aproape intotdeauna, latent. Opereaza atat cu mintea constienta, cat si cu subconstientul, in functie de tipul si metoda de coaching.”

Ca sa intelegem mai bine ce este coachingul, vom imprumuta schema detaliata de alte scoli de coaching asupra ideii despre ce nu este coachingul?

”1. Nu este psihoterapie: aceasta presupune existenta unei afectiuni psihice si a unui psihodiagnostic, precum si a unor metode de remediere.

2. Nu este consiliere psihologica: consilierea se adreseaza indivizilor sanatosi, are in centru evaluarea psihologica si sfatuirea clientului, in scopuri adaptative.

3. Nu este mentoring: acest proces presupune ca un expert intr-un domeniu profesional anume sa “ia sub aripa protectoare” si sa il supervizeze pe un alt coleg, cu un grad de experienta mai mic.

4. Nu este training: nivel in care grupuri de oameni sunt instruiti, in cadrul unui proces de formare cu tema specifica.”

COMPETENTE:

Conform standardului ocupational pentru Cursul Specialist in activitatea de coaching, la final, vei dobandi competente in domeniile:

- Fundamentele coachingului
- Coaching personal si organizational
- Etica si standarde profesionale in coaching
- Stabilirea relatiei de coaching
- Comunicare in coaching
- Atitudinea de coach
- Tehnici de coaching
- Evaluarea performantei (metode)
- Auto-dezvoltare si auto-perfectionare
- Managementul contractului de coaching
- Marketingul serviciilor de coaching
- Experienta practica de coaching

Durata de pregatire a programului de specializare Specialist in activitatea de coaching este structurata astfel:

- 180 formare (pregatire teoretica- 60 ore; activitati practice- 120 ore)
- 60 ore Sesiuni de coaching sustinute independent cu minim 5 persoane diferite
- 120 ore de studiu individual finalizat cu un proiect de absolvire care cuprinde:
-un portofoliu cu evidenta sedintelor de coaching realizate;
-un material cu detaliile referitoare la rezultatele auto-observarii.

Activitatea teoretica si practica se va realiza in weekenduri (20 ore / weekend - vineri dupa-amiaza, sambata si duminica - zile intregi) si in cursul saptamanii dupa-amiaza (in zile si la ore stabilite de comun acord cu participantii):

DESFASURARE:

Cursul SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING se va sustine integral ON-LINE astfel:

MODUL 1 - 05-06.02.2021
MODUL 2 - 5 - 02-05.2021 (stabilite de comun acord cu participantii)

In cadrul celor 5 module sunt incluse:
- 3 MODULE DE PREGATIRE TEORETICE

- 2 SESIUNI DE INTERVIZARE DE GRUP
- SEDINTE SUPERVIZARE INDIVIDUALE (in functie de nevoile fiecarui participant si stabilite de comun acord cu formatorul coordonator)

EXAMEN - ONLINE- 05.2021 (stabilit de comun acord cu participantii, formatorii si membri Comisie A.N.C.)

(perioadele de desfăsurare vor fi stabilite in curand)

COSTUL CURSULUI SI AL EXAMENULUI
- 2700 ron (daca se achita integral pana pe data de 11.01.2021)
- 3000 ron  (daca se achita in 2 rate pana la data inceperii cursului, astfel: prima rata pana pe 11.01.2021 şi a doua pana pe 25.01.2021)
- 3.300 ron (daca se achita in perioada 25-29.01.2021)
CONDITII DE INSCRIERE:

- studii superioare – cu diploma de licenta sau adeverinta de sustinere a licentei

Acte necesare inscrierii:

- copie BI/CI
- copie certificat de nastere
- copie diploma de studii (diploma/adeverinta de licenta)
- copie certificat de casatorie (pentru doamne daca este cazul)

Certificate obtinute la final:

- la incheierea cursului se va elibera de catre asociatia formatoare Asociatia CCDU-Phoenix, adeverinta de finalizare a acestuia;

- dupa examinarea efectuata de Comisia ANC, se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia Specialist in Activitatea de Coaching, insotit de Supliment descriptiv pentru competente- asociatia formatoare are autorizatia valabila din ianuarie 2019;

- certificat ICBCH - International Certification Board Of Clinical Hypnotherapists (8 ore de pregatire continua);

- acces gratuit la ”Biblioteca Coaching” (carti, materiale, video);

- absolventii cursului Specialist in Activitatea de Coaching, care sunt studenti la alte facultati / masteranzi vor primi adeverinta de practica de 60/80 de ore, acordata de Asociatia CCDU-Phoenix.

Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de ANC (Autoritatea Nationala pentru calificari).

Costul oricarui curs de formare, autorizat ANC, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata care prevede ca “societatile comerciale, companiile, societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.


FORMATORI:
COORDONATOR CURS:

Drd. COMANEANU MARIA - este psiholog principal cu drept de libera practica in domeniile psihologiei clinice, psihologiei educationale-psihopedagogiei speciale, psihoterapeut specialist in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, psihoterapie cognitiv-comportamentala si rational-emotiva, psihodrama, psiho-oncologie, cu specializari in psihoterapie transpersonala, in metoda proiectiv-metaforica si de terapie psihologica asistata cu cardurile psihologice®, practicant al metodei modificabilitatii cognitive structurale, psiholog specialist in psihologia organizatiilor, supervizor profesional in 4 domenii pentru psihologi, practicant al metodelor terapeutice complementare din domeniul medicinei energetice si psihologiei spirituale, consilier pentru dezvoltare personala, formator, experienta de 25 de ani in domeniu.

INVITAT EXPERT FORMARE - FORMATOR:

Dr. DAN STRATULAT RUGINA - este psiholog, cadru didactic universitar specializat in psihologia aplicativa, stiinte psiho-comportamentale, coach si trainer, format în mediul stiintific al Academiei Romane, Departamentul de Psihologie al Institutului de Filosofie si Psihologie “Constantin Radulescu Motru”. Activitatea aplicativa a desfasurat-o intr-un mediu multicultural si multilingvistic, construind solutii viabile pentru recuperarea psiho-comportamentala si sociala a persoanelor provenind din culturi straine si din spatii de conflict, care au trait trauma de conflict si experienta de refugiu.

POHOATA TEODORA - Formator si Coach NLP certificat de ANC (Autoritatea Naționala pentru Calificari), a absolvit Master în Programare Neurolingvistica (NLP), are tripla certificare internationala de la Society of NLP (SUA), International Association of NLP (IANLP – Elvetia) si International Association of NLP Institutes (IN – Germania), peste 6 ani de studii certificate in domeniul dezvoltarii personale. Experienta profesionala este de peste 20 de ani ca Marketer, Director de Marketing si coordonator de echipe interdepartamentale de peste 150 de persoane din companii multinationale si romanesti de telecom si IT: Connex / Vodafone, UPC, Dial Telecom si Star Storage, unde a creat si a coordonat implementarea programelor de Loializare si Retenție a clienților, de self-care, PR etc.

CONT BANCAR:
Plata se face cu specificaţia: „ Curs Coach”.

ASOCIATIA CENTRUL DE COMUNICARE SI DEZVOLTARE UMANA-PHOENIX
Sediul: str. Leopardului nr. 23 B, sector 5, Bucuresti
CIF: 30709765
Contul bancar: RO80BTRLRONCRT0296446901
Banca Transilvania
!! Daca acest curs se va amana pe motivul neconstituirii grupei si nu doriti sa asteptati pana la formarea grupei sau sa alegeti alt curs al asociatiei, suma achitata va fi restituita dupa ce veti trimite: nr. de cont, numele/prenumele titularului, cnp-ul/datele instituţiei. 
VA ASTEPTAM!

*Asociatia CCDU-PHOENIX isi rezerva dreptul de a-si alege si/sau pastra clientii.
Ai nelamuriri cu privire la desfasurarea cursului?

Pune o intrebare si iti vom raspunde-n cel mai scurt timp